Få mindre strømforbrug med LEDspot

Få mindre strømforbrug med LEDspot

Få mindre strømforbrug med LEDspot

Vi giver et godt tip til, hvordan du nemt kan spare strøm og besvær med udskiftning af pærer. Se her, hvordan en LED-spot kan klare tricket.

LED SPOT

Er du træt af dit høje energiforbrug, og loftspotspærer der skal skiftes ud konstant?

En af de største ændringer man kan gøre for sit energiforbrug er at skifte alle sine gamle spots ud til LED.

Lige nu oplever vi mange kunder der kommer med lige netop den problemstilling. For det kan hurtig blive en smule indviklet at skulle udskifte sine gamle spot - For så virker dæmperen pludselig ikke?

Løsningen er en LED pære fra Phillips .Vi har endnu ikke fundet en dæmper, hvor denne pære ikke virker i.

Fra Philips er de sølvgrå lyskilder dæmpbare, og de hvide er almindelige. Nogle gange kan der godt stå på LED lyskilderne at de er dæmpbare, men når du får dem sat i så blinker de og gør sjove ting. Dette er fordi de kun virker på udvalgte dæmpere. Denne lyskilde virker på alle dæmpere, dette gælder i øvrigt alle Philips’ dæmpbare produkter.

35 W er det mest brugte i indbygningsspot. Men hvis du har dæmper, kan du lige så godt udnytte den fulde effekt af 50W så du kan få et rigtig godt arbejdslys, og dæmpe det, når der skal hygges. LED lyskilden på 50W svarer til 5,5 W, dit forbrug er derfor skåret kraftigt ned, selvom du vælger 50W.

Du sparer ca. 2000 kr. i strøm pr. lyskilde ved at skifte til LED. (Udregnet over LED-pærens levetid)

Med Philips kan vi garantere en pære i den bedste kvalitet. Philips laver masser af test, før de får lov at komme på markedet, og kommer ikke med noget nyt og smart, før de er helt sikre på at kvaliteten er i top. 

Hvis man har ældre halogen spots, kan man ofte føle at de springer utrolig let. Hvis skabslågen smækkes lidt for hårdt i i nærheden, eller overboen hopper lidt for hårdt i gulvet over. Pærerne springer let pga. af glødetråden indvendig. Dette undgår du ved en LED lyskilde, Dioderne i en LED er utrolig holdbare, og kan holde til meget mere end en glødetråd.

 

LED Stemning
Tilbage til blog