Mest solgte Halo design produkter

Halo design pendel
Sketch af bubbles serien fra Halo design

Halo design

Halo design er et dansk designhus, som arbejder med designere der fokusere på de skønne detaljer i lyset

Halo design

Køb Halo Design på lampeexperten

Vores Vision

Lyset omkring os definerer, hvordan alle ting ser ud, og har en stærk indflydelse på vores sindstilstand. Vi tror, at et positivt og hyggeligt miljø kræver det rette lys for at gøre folk behagelige. Teknologien i dag gør det muligt for os at levere tilpasset og meget effektivt lys, der kan forstærke vores følelser. Derfor skal lamper være funktionelle og teknisk avancerede for at integrere sig organisk i et miljø og få os til at føle os hjemme.

Vores Værdier

Dansk identitet Halo Design blev grundlagt i 1994 af den danske iværksætter Michael Waltersdorff og under hans ledelse er virksomheden vokset til at være den største privatejede danske spiller.

Nordisk design Vi tror, at ved at studere vores rødder og konstant udvikle vores designsprog, er vores lyssolutions meget karakteristiske, men stadig genkendelige på det globale marked.

Funktionalitet Vi ønsker, at vores produkter skal forbedre hverdagen. Af denne årsag integrerer vi vores lamper med interessante funktioner, der forbedrer brugeroplevelsen på originale måder.

Value for money

Godt design er virkelig fantastisk, når det kan tilbyde en unik oplevelse til en rimelig pris. Vi søger altid at udvikle gennemførlige løsninger, der balancerer æstetik og funktionalitet.

Vores Mission

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med en skandinavisk minimalisme for øje. Vi genopfinder konstant vores designsprog for at være moderne og bæredygtigt. Samtidig er vi tro mod vores filosofi om at udvikle belysningsløsninger, der er æstetisk unikke, men stadig overkommelige for mange.