Findes der bordlamper uden ledning?

Findes der bordlamper uden ledning?

Få inspiration til at vælge den rigtige genopladelige lampe. Der er kommet rigtig mange lamper uden ledning. Du kan finde dem på lampeexperten.dk både som genopladelige lamper, portable lamper, transportable lamper. De kan alle bruges med eller uden den medfølgende ledning. En genopladelig lampe er ofte en mindre lampe.

Image

Findes der lamper uden ledning?

I dag kan du få masser af lamper uden ledning. Lamperne er kendt som genopladelige lamper, Portable lamper eller transportable lamper.

En af de første genopladelige lamper vi så var den populære follow me lampe fra det spanske Marset. En skøn lille bordlampe i plast med et håndtag i træ lige til at tage med.

Follow Me

Genopladelige lamper leveres altid med ledning, men nogle gange skal du selv anskaffe adapteren til ledningen som er den samme som du bruger til ledningen fra din mobiltelefon. Derfor har de fleste en adapter eller to liggende i skuffen i forvejen. Der findes dog også lamper som Orbit fra den danske leverandør Umage. Denne lampe leveres med en trådløs oplader, så det er nemt at lade lampen op. Du skal blot stille lampen på pladen, også lader den. Denne oplader kan også bruges til din mobil telefon hvis den har trådløs oplader, og opladeren kan selvfølgelig også købes separat.

Se alle vores genopladelige lamper her.

Genopladelige designerlamper.

I dag er der kommet rigtig mange genopladelige lamper. Kendte mærker som louis poulsen, le klint, &tradition og light point er også kommet med deres bud på de små bordlamper uden ledning. Fra Louis Poulsen kan du få den velkendte Panthella Portable. Panthella lampen er designet af Verner Panton, og nu er den kommet i en sød lille model. Panthella Portable kom først med opal skærm, og den giver derfor et ret godt lys, da der kommer lys ud af skærmen. I dag fås lampen også i flere farver med metal skærm, som egner sig specielt godt til sengelamper.

En anden populær genopladelig lampe er Flowerpot lampen fra &tradition. Denne lampe er bedre kendt som flowerpot VP9 og er også designet af Verner Panton. Denne lampe fås i et hav af lækre farver, og passer stort set ind over alt. &tradition har udover Flowerpot lavet flere helt vildt skønne genopladelige lamper. 

Hvor bruger man en lampe uden ledning?

En trådløs LED lampe kan bruges alle steder. Du kan tage en genopladelig lampe med udenfor på havebordet, nogle modeller har endda en IP grad som er høj nok til at stå udenfor hele tiden, andre skal du tage med ind igen, da de ikke kan tåle regn og fugt. Se for eksempel den populære Calida lampe.

En trådløs lampe er også smart i en høj vindueskarm, hvor du ikke ønsker at der skal hænge en ledning ned fra, men du mangler lidt lys.

Du kan bruge den genopladelige lampe i en reol, hvor du ikke har fået trukket strøm over til. Du kan også bruge de genopladelige lamper til sengelamper, da de ofte er lidt mindre bordlamper. Her kan du bruge den genopladelige lampe, med konstant strøm, også kan du jo altid tage lampen ud af strømstikket, hvis strømmen går eller du ønsker at tage lampen med udenfor på havebordet en aften.

En anden fin ide er at bruge dine genopladelige lamper når du dækker et fint bord. Brug dem i stedet for stearin lys og placer i stedet din yndlings designerlampe i mini format.

Tilbage til blog