Nyheder på vej fra Hue 2018

Nyheder på vej fra Hue 2018

Nyheder på vej fra Hue 2018

Efter et besøg fra Philips, er vi igen helt overvældede af deres Philips Hue serie. Læs med her, når sløret løftes for en kommende nyhed.

Besøg fra Philips

Så har vi igen haft besøg af drengene fra Philips, og vi er endnu engang ”blown away” i fascination af Philips Hue. Vi må jo indrømme, at vi alle her har en stor fascination for elektronik og pærer. Men med Hue er det fantastisk at se hvordan både unge og gamle suger det til sig. Det er lige meget, om man er en elektronik ”nørd”, for systemet er simpelthen så nemt. Samarbejdet med Apple er nok en af de bedste ideer, Philips har fået ☺

 

Hvor starter man?

Hvis man har lyst til at afprøve Hue, er det en god idé at starte med pæren med lysdæmper. Den virker ”Out of the box”. Det vil sige, at du pakker den ud, og så virker det bare. Denne pære er perfekt hvis du ønsker at få en lysdæmper, men simpelthen ikke magter at skulle installere den, eller bruge penge på en elektriker. På fjernbetjeningen kan der tilkobles 10 pærer, så hvis du har 2 lamper over spisebordet, kan de altså sagtens styres samtidigt. Pæren er også rigtig god i gulvlamper, da man ofte gerne vil have et godt læselys, men også gerne vil kunne skabe lidt hygge. Med en hue pære dæmper du blot, når stemningen skal være lidt mere afslappet. Ønsker man den fulde Hue-oplevelse, kan det varmt anbefales at købe startsættet, hvor du får en styreenhed og hele 3 pærer til at begynde på! Med startsættet kan du styre både farve (16 millioner at vælge imellem) og lysstyrke.

Hue dimmer

Nyheder på vej fra Hue

Pst… Som en lille ekstra bonus kan vi fortælle, at der i maj kommer nyheder i Hue serien. Den hvide pære kommer med muligheden for at skifte i kelvin graderne. På den måde kan du skifte farvetonen på lyset og selv bestemme, om farven skal være varm og hyggeligt, eller et kølig og energi givende. Dette vil vi selvfølgelig fortælle jer meget mere om!

Man vil også kunne opleve nogle gode klassiske Philips lamper, som kommer med indbygget Hue og meget meget mere.

Indtil videre kan du læse meget mere i vores vejledning til hue.

  • Trine lampeexperten.dk
Tilbage til blog