Rengøring af Le Klint skærm - guide til rengøring af lampe

Rengøring af Le Klint skærm - guide til rengøring af lampe

Er din Le Klint skærm blev gullig eller snavset at se på? Så læs med her, hvor vi giver et par råd til rengøring og vedligeholdelse. 
Du kan også finde den perfekte børste fra Le Klint, som passer ned i plissererne lige her

Sådan rengør du din Le Klint skærm

En lampe fra Le Klint er noget helt unikt og genkendeligt inden for dansk design og boligindretning. Le Klint-lamper, især deres skærme, har cementeret deres status som stilikoner med deres enestående kvalitet og håndfoldede design. Mens dette brand har meget at byde på, må vi ikke overse det besvær, der kan opstå ved rengøring af en Le Klint-skærm. Heldigvis kan skærmen nemt udskiftes med en ny.

Nye skærme kan findes i vores butik i Varde, hvor vi gerne guider dig til at vælge den helt rigtige skærm. Du er også velkommen til at kontakte os på telefonnummer 75222597, hvor vi kan rådgive dig om at finde din nye skærm og eventuelt sende den til dig.

Vil du prøve rengøring, før du investerer i en ny, har LampeExperten samlet en række råd og tips til, hvordan du bedst kan rengøre din Le Klint lampe skærm.

Rengøring af Plastskærme

Mange Le Klint-skærme er lavet af plastmateriale af PVC-typen. Disse skærme er relativt lette at rengøre og kræver grundlæggende vand fra hanen. Vask forsigtigt i håndvarmt vand med lidt opvaskemiddel, og brug en blød børste til at rengøre skærmen forsigtigt. Skyl skærmen med koldt vand under en bruser og lad den lufttørre for at undgå kalkaflejringer.

Skærme i papir og gullige skærme

Hvis skærmen er lavet af papir, bliver rengøring desværre lidt mere udfordrende. Ved blot at støve af kan du bruge en støvsuger med et lille børstehoved og lav sugeevne. Hvis skærmen er blevet meget gul, kan det være svært at rengøre uden at beskadige den. I så fald overvej at erstatte den med en ny.

Forsigtighed, regelmæssighed og omtanke

To nøgleprincipper gælder: Forsigtighed og regelmæssighed. Du behøver ikke rengøre din Le Klint-lampe særlig ofte, hvis du følger disse råd: Fjern støv regelmæssigt, hold den fri for fluer og vær generelt nænsom og omhyggelig. Ved at følge disse enkle råd og lejlighedsvis rengøre din Le Klint-skærm, er du godt rustet.

Hvordan måler man en Le Klint skærm?

Hvis din skærm ikke kan reddes, og du er på udkig efter en ny, angiver tallene 1, 2 og 6 hvilken model skærmen passer til. Dette tal er ofte kombineret med et ekstra tal, f.eks. "6-17", der angiver skærmens højde og giver dig mulighed for at vælge den rigtige størrelse.

Le Klint

Tilbage til blog